A Heureka Pop Orchestra tagjai olyan egyetemet végzett, master diplomával rendelkező művészek, akik Magyarország legnívósabb szimfonikus zenekaraiban dolgoznak, és több mint 15 éve foglalkoznak filmzenék felvételével.

Nálunk megtalálja a zenéjéhez szükséges zenekari apparátust, 80 vonós, 45 rézfúvós, 37 fafúvós és egy komplett ütőzenekar (Talamba Ütőegyüttes), pop-rock szekció, kamarakórus, gyermekkar, férfikar, különleges népzenei hangszeresek állnak rendelkezésünkre. Önnek csak ki kell választania a zenekar nagyságát és hangszeres felépítését. 

Szükség esetén a hangszerelésben is tudunk segíteni.

Az utóbbi egy évben nagyobb hangsúlyt kaptak az ügynökség életében a filmzene felvételek. Mohai György, vezető hangmérnök, keverő hangmérnök és hangzástervező stúdiójával, a Pannónia Hangstúdióval állunk szerződésben, aki több éve foglalkozik filmzenékkel, és Oscar díjra jelölt filmprodukción is dolgozott, így garantáljuk, hogy a velünk készített felvételek minden minőségi követelménynek megfelelnek.

Minőségi garanciaképpen, igény alapján, lehetőség van "Online - Live" felvétel készítésére is, ahol a zeneszerző, hangszerelő akár több ezer kilométer távolságból is követheti a felvételi folyamatot.

Stúdió felvétel készítése időrendben naponta maximum 8-órás időszak lehet egy óra ebédszünettel és kétóránként egy 15 perces szünettel.

Igény szerint meg tudjuk oldani a külföldről érkező partner reptéri transzferét és itteni szállásának megszervezését.

Ügynökségünk a filmzene felvételek során eddig olyan producerekkel dolgozott együtt, mint a nemzetközileg is elismert, többszörösen díjazott filmzeneszerző, Adam Balazs , aki többek között az Oscar-díjas Mindenki (Sing) című rövidfilm zenéjét vagy Enyedi Ildikó, a 67. Berlinale fesztiválon Arany Medve díjjal is elismert Testről és lélekről (Soul and Body) című játékfilmjének zenéjét komponálta.

Ügynökségünk a filmzene felvételek teljeskörű lebonyolítását vállalja, legyen szó zenészek biztosításáról, kottanyomtatásról, masterelésről, a felvétel megszervezéséről vagy lebonyolításáról.

Kérjen egyedi ajánlatot a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

 Müncheni Krone Cirkusz 2019-es műsorának felvétele, zeneszerző : Szirtes Edina Mókus 

 

References

Contact

Pál LOMBOS

CEO, Art Director
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

Franciska GÁLL

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

Ráhel RÁCZ

Filmmusic & creative management
rachel.heurekamusicagency@gmail.com

Ákos FONDA

booking manager / Sweden
a.fonda@heurekamusic.com