A Blahalouisiana zenekar az elmúlt 5 évben meghódította az összes kis- és nagy hazai klubot (egyebek mellett a Kobuci Kert, az A38 Hajó és az Akvárium Klub visszatérő fellépői) és fesztivált, a jubileumi 10. Fishing on Orfű fesztiválon harmadik alkalommal álltak a nagyszínpadon, de a Sziget, Campus, VOLT, EFOTT, Fezen és Strand fesztiválok fellépőinek sorában is kiemelt helyük van.
Második, „Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi” című nagylemezükön kapott helyet a Petőfi Rádió TOP 40-es slágerlistáját hetekig uraló „Túl távol, elég közel” és az új klipes dal, a „Ha élni felejtek” is.
A teltházas A38-as lemezbemutató után a következő mérföldkő a 2018. január 16-i, szintén teltházas Müpa-s koncert volt, ahol a zenekar slágerei szimfonikus hangszerelésben szólaltak meg. 2018 elején az „Alagutak, fények” turnéval járták be az országot. 2019 nyarának végén jelent meg Minden rendben című nagylemezük. Szimfonikus hangszerelésben hallhatjuk a Blahalouisiana legnagyobb slágereit, de régebbi és ritkábban játszott dalok is elhangzanak ebben a produkcióban. Természetesen a szeptember elején megjelent Minden Rendben című albumról is hallhatunk dalokat, de olyan teljesen új szerzemények is szerepelnek a repetoárban, mint pl. a Fehérvárról írt dal, ami a Road Movie sorozat keretén belül jelent meg november végén.

 


Facebook

Youtube

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com