Pályafutása eddigi legkülönlegesebb zenei kalandjába vágott bele a Brains, 2017-ben szimfonikus zenekarral kiegészülve léptek fel a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében novemberben.

Az előadásra néhány nap alatt elfogyott az összes jegy, mindennemű reklám és promóció nélkül. A nagy sikeren felbuzdulva a zenekar úgy döntött, megturnéztatja a különleges műsort és elviszi a legnagyobb vidéki városok klasszikus zenei koncerttermeibe, színháztermeibe, valamint a Budapest Kongresszusi Központba.
Az új műsor különleges elegye a Brains koncertjein megszokott fékezhetetlen energiájának és a kifinomult, leginkább a hollywoodi filmekre jellemző monumentális szimfonikus hangzásnak. Ez pedig nem véletlen: a koncert zenei producere Balázs Ádám, az Oscar-díjas Mindenki és az Oscar-díj jelölt Testről és lélekről című filmek zeneszerzője, aki maga is dolgozott a filmes álomgyárban.
A koncertshow-kon természetesen valamennyi közönségkedvenc Brains dal felcsendül, több, mint húsz zenész előadásában. A 2018-as év őszén megvalósult turné óriás siker volt, így bátran ajánljuk figyelmedbe, ha valami mondern, egyedi és monumentális hangzásra vágysz!

 

 


Youtube

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com