Az FVJ produkció sokoldalú frontembere a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola zongora szakán szerzett diplomát, de emellett énekel és gitározik is. Sokféle zenei formációban vett részt, az önálló produkció hatalmas kihívást jelentő útjára azonban csak 2018-ban mert rálépni. 

Jelenleg Horváth Tamás zongoristájaként járja Magyarország nagy színpadait, de saját koncertjei is elindultak zenekarával

2018 szeptemberében a hónap Magyar zenéje címet nyerte a Petőfi Rádióban első megjelenő száma a Szerelmünk újra lángra kap.

Azóta folyamatosan megy felfele a nézettsége a nagyobb zenei megosztó portálon ahol 108.000 fölött jár első száma.

2019 szeptember elején pedig megjelent második klipje is a "Hol vagy Nyár " címmel melynek premiere a Petőfi Tv-n volt látható.

Nézettsége ennek is töretlenül tör felfele, ahogy koncertjeinek a száma is, aktuális koncertinfó a facebook oldalán található .

“Az arcom, akárcsak a nevem nincs kihangsúlyozva - egy egyszerű ember vagyok, mint bárki más. Célom olyan zenét alkotni, amelyben az emberek ugyanúgy meg tudjak élni a szavakat és a dallamokat, ahogy én – legyen szó egy rosszul sikerült napról, vagy egy boldog örömhírről.”

Elmondása szerint dalainak egyetlen "mércéje" a saját szíve, számára a legfontosabb az őszinteség, a tisztaság, a lélek hangja.


Facebook

Youtube

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com