Az FVJ produkció sokoldalú frontembere a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola zongora szakán szerzett diplomát, de emellett énekel és gitározik is. Sokféle zenei formációban vett részt, az önálló produkció hatalmas kihívást jelentő útjára azonban csak 2018-ban mert rálépni. Jelenleg Horváth Tamás zongoristájaként járja Magyarország nagy színpadait, de saját koncertjei is elindultak zenekarával.

Első megjelent dala, a ’Szerelmünk újra lángra kap’ 2018. szeptemberében elnyerte a “Legjobb új magyar sláger” címet a Petőfi Rádióban. A 2019. szeptember elején megjelent "Hol vagy Nyár " c. második klipje a Petőfi TV-n mutatkozott be. Mindkét dal nézettsége folyamatosan növekszik, ahogy koncertjeinek a száma is.

Elmondása szerint dalainak egyetlen “mércéje” a saját szíve, számára a legfontosabb az őszinteség, a tisztaság, a lélek hangja.

“Az arcom, akárcsak a nevem nincs kihangsúlyozva - egy egyszerű ember vagyok, mint bárki más. Célom olyan zenét alkotni, amelyben az emberek ugyanúgy meg tudjak élni a szavakat és a dallamokat, ahogy én – legyen szó egy rosszul sikerült napról, vagy egy boldog örömhírről.”

 


Facebook

Youtube

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com