Bár a Magashegyi Undergroundot legtöbben fülbemászó rádióslágereikről (Árnyékok, Anglia, Szeplős váll, Rázz fel) ismerik, a csapat lassan hét éve rendszeresen lép fel szimfonikus zenekarral. "A dalaink szimfonikus átdolgozásának ötlete még 2010-ben jött az Ezer Erdő című lemezünk munkálatai után - azoknak a daloknak olyan volt a hangulata, amiben szervesen elfért a vonós hangszerek hangzásvilága." - mesélték a csapat tagjai.

A produkcióban elhangzanak a 2010-es Ezer Erdő, és a 2013-as Tegnapután albumok legismertebb dalai, valamint a csapat kísérletezőbb harmadik, Talált tenger című nagylemezük néhány izgalmas darabja.
“Nagyon szeretünk szimfonikus koncerteket adni, teljesen más élményt és teljesen más kalandot jelentenek a “hagyományos” koncertjeinkhez képest.” - nyilatkozta Bocskor Bíborka, a zenekar énekesnője.
A Magashegyi Underground ebben a produkcióban a Heureka Pop Orchestra zenészeivel lép színpadra, Grünvald László karmester (a Talamba Ütőegyüttes tagja) vezényletével. A még felejthetetlenebb koncertélmény érdekében lehetőség van olyan karizmatikus sztárvendégek meghívásávára, mint Molnár Levente, operaénekes, illetve Beck Zoli, a 30Y frontembere.

További videókért kattints ide!


Facebook

Instagram

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com