Horányi Juli dalszerző-énekesnő 2010-ben lépett zenei pályára, díszlet-jelmeztervező diplomájának megszerzése után. A zene iránti vonzalom és fogékonyság már gyerekkorban megmutatkozott Julinál, zenei tanulmányait a Budapesti Énekes Iskolában és a Weiner Leó Zeneiskolában folytatta, de hivatássá csak felnőtt korban formálódott. Juli kezdetben a Plüsss lánytrióban énekelt, majd 2011-ben megismerkedett Álmos Gergővel akivel megalapították a Mius formációt, ahonnan Juli 2014-ben két nagylemez és egy kislemez kiadása után kivált. Ekkor szerepelt az X-Faktor tehetségkutatóban, ahol második helyezést ért el, a műsor után pedig művésznevet vett fel és zenekart alapított, ez lett a YOULI.

2015 óta két nagylemez (Youli, Move) és egy kislemez jelent (Szerelemtől szabadon) meg. A Youli egy feltörekvő zenei formáció, hangzásában is még útkereső, kísérletező. A legújabb Youli dalok, mint a ‘Szeretni kell’ vagy a ‘Holnap’már egy újabb, kiforrottabb zenei irányt mutatnak, melyek a pop, rnb, soul és trip-hop elemeket vegyítik, mely zeneiség Juli hangjával kiegészülve, egy kellemes soft-pop hangzást ad, melyben egyszerre van jelen a nőiesség és az erő, akár csak Juli személyiségében.

Vélemények a ‘Szeretni kell’ dalról, mely Juli saját szerzeménye, a hangszerelést pedig a méltán népszerű és egyik legfoglalkoztatottabb magyar zenei producer, Somogyvári Dani készítette a dalhoz:
“Meghallgattam a dalt, tényleg tetszik, a téma nyilván nagyon populáris, de a többi dalhoz képest a szöveg itt azért eggyel bonyolultabb, nekem ezért tetszik.” Majka

“Úgy szeretem, hogy tartalom meg erő van a hangodban és a dalban is!” Wolf Kati

“Ez milyen jó!!! Még meghallgatom párszor, mert a szöveg nagyon érdekes, a klip pedig csúcs szuper!” Pataki Zita

YOULÏ - SZERETNI KELL [Official Music Video]

 

A produkció teljes zenekaros felállásban /dob, gitár, basszusgitár, ének, zongora/ vagy akusztikus trió felállásban /gitár, cajon, ének/ is megrendelhető.

 


Facebook

Youtube

 

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com