A hibrid zene hazai kulcszenekara, a Fugato Orchestra egységgé formálja a sokszínűséget. Az elektronikával, dobbal, basszusgitárral és énekesekkel kiegészített szimfonikus kamaraegyüttes zenéjében a különböző műfajok lényegi energiái egyesülnek. Művészi és könnyed, hagyománytisztelő és innovatív, értelmes és érzelmes – hibrid zene. Ez a Fugato Orchestra.

Felléptek már a Budapesti Tavaszi Fesztiválon, Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztiválon és a bécsi International Live Award fellépés során megkapták a legjobb magyar zenekarnak járó díjat. Az elmúlt években a zenekar több sikeres koncertet is adott, példaként említve a Müpát, Városmajori Szabadtéri Színpadot, Szarvasi Vízi Színházat, CAFe Fesztivált, Tatai Víz, Zene, Virág Fesztivált, a Művészetek Völgye Fesztivált, a Zempléni Fesztivált és a debreceni Virágkarnevál gáláját.

1. Műsor: Fugato Orchestra: Hibrid dalok Lackfi Jánossal - A Hibrid dalok műsora Lackfi János kifejezetten a Fugato Orchestra számára írt új szövegeire és a hibrid tematika mentén válogatott korábbi verseire épül. A zeneszámokat összefűző szövegeket maga a szerző adja elő.

2. Műsor: Tribute – A zenekar saját számokon kívül különleges szimfonikus átiratokat, saját feldolgozásokat játszik a következő zenekaroktól: Queen, Jethro Tull, Jean-Michel Jarre, Vangelis, Mike Oldfield, Sting, Dave Weckl, Marcus Miller.

 


Youtube

Facebook

Referenciák

Kapcsolat

LOMBOS Pál

ügyvezető igazgató, művészeti vezető
+36 30 47 67 464
p.lombos@heurekamusic.com

GÁLL Franciska

Office Manager, Booking
+36 20 381 8663
f.gall@heurekamusic.com

MARTYIN Nikolett

Booking
+36 70 339 1568
n.martyin@heurekamusic.com